Friday, November 15, 2013

În vizită la Straja






Noiembrie… frig… ceață… Vreme tocmai bună pentru o vizită virtuală, departe, în munți. La vila Alpin, din Straja.
Accesez prima pagină, cu un conținut la îndemână, aerisit și câteva rubrici esențiale, importante, speicifice pentru site-urile cu profil turistic, ceea ce îmi trezește interesul.
Totuși, sunt de părere că prima pagină ar trebui să întâmpine vizitatorii cu o poză reprezentativă de dimensiune mare.
De asemenea ar fi binevenite mici îmbunătățiri în materie de design. Ar merge puțină culoare care să sugereze un loc atractiv, unde există activitate din plin, în funcție de fiecare sezon, un loc fascinant, cald, primitor, așa cum și este vila, dar și localitatea unde se află.
Cum sărbătorile de iarnă sunt aproape, continui “plimbarea” la rubricile de sezon “Crăciun 2014” și “Revelion 2014”. Îmi doresc să știu dacă în perioada respectivă pot beneficia de un sejur la Straja și ce implică acesta. Îmi place că infromația este bine structurată, pe categorii. Sunt menționat prețul, perioada, meniurile, posibilitățile de cazare și toate facilitățile aferente.
Dar, și de această dată, un strop de culoare ar face ofertele mult mai atractive, mai interesante, chiar mai încântătoare aș spune. Ar merge eventual ca pentru aceste oferte, textul propriu-zis să fie inserat peste o poză veselă de la același eveniment din anul anterior.
Merg mai departe la prezentarea traseului, pe zile. Foarte detaliat, la obiect, programul este unul diversificat, ceea ce desigur este un plus. Cu toate acestea, ar fi utile câteva imagini cu cele mai importante momente care să suțină textul. Ar fi interesant de aflat dacă există și activităși indoor, pentru oaspeții mai puțin activi, sau pentru a petrece zilele ploiase. Dacă există, ar putea avea și acestea locul lor pe site.
Nu practic schiatul, dar sunt curioasă ce presupune acest sport de iarnă într-o zonă pitorească. Detaliile despre schi la Straja îmi par destul de bine aranjate, informația oferită este foarte clară și utilă pentru pasionații acestei activități. Ar prinde bine și aici două-trei poze care să stârnească emoția și cheful vizitatorului pentru a practica sportul preferat.
Ar mai putea fi adăugată pe site posibilitatea de rezervare online și o secțiune cu testimoniale, care să fie cerute aleatoriu oaspeților vilei Alpin.
S-ar putea crea și subcategorii cu impresii și păreri de la cei care vin doar în vacanță sau în cantonament la Straja sau la schi, pentru ca părerile să fie cât mai diversificate și să reflecte realitatea.
Vila Alpin, are multe plusuri, în special pentru că este deschis unui public foarte larg. Aici îți poți petrece vacanțe de neuitate sau poți veni în teambuilding cu echipa de la muncă. Pe lângă multitudinea de camere spațioase, îngrijite și lumnioase, aici se pot organiza evenimente nunti, botezuri, zile de naștere, restaurantul fiind suficient de spațios și destul de bine prezentat pe site.
De asemeni, pentru alte evenimente oficiale, Vila Alpin pune la dispoziție sala de conferințe pentru cei interesați.
                Alte îmbunătățiri, sau mai bine spus idei, ar fi adăugarea de noi poze în galerie, de la sezon la sezon, pentru a sublinia ideea de schimbare, de continuă dezvoltare și inovație. Și, din punctul meu de vedere, rubrica “Despre noi” să fie updatată periodic cu un paragraf de tip introducere sau o părere a unui angajat cu poza acestuia.
               
                Concluziile mele ar fi că în principal, Vila Alpin nu are nevoie de foarte multă reclamă, deoarece zona în care se află și serviciile oferite vorbesc de la sine. Dar, având în vedere că în epoca în care trăim, accentul pe publicitate este tot mai mare, este nevoie de o revigorare a site-ului. Pentru început, ar putea fi luate în calcul adăugarea de mai multă culoare și mai multe imagini reprezentative pentru a reflecta informația din text.

                O vilă de trei stele merită un site de cel puțin tot atât de multe stele!


Articol scris pentru SuperBlog 2013

No comments:

Post a Comment

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...