Monday, March 7, 2016

Pentru o viaţă liniştită

sursă foto

Nu te mai obosi, nu o să înţelegi niciodată de ce gândesc oamenii într-un fel sau altul, de ce unora pare să nu le pese vreodată că prin cuvintele, gesturile şi acţiunile lor ar putea să rănească pe cineva.

Nu mai lua totul personal, mulţi nu fac ceea ce fac pentru a aduce prejudicii cuiva, pur şi simplu aşa sunt ei, acţionează cum cred de cuviinţă şi nu se aşteaptă ca deciziile lor să-i afecteze şi pe cei din jur.

Gândeşti prea mult, simţi prea mult, îţi pasă prea mult într-o lume care a încetat de multă vreme să trăiască cu adevărat, o lume care e pe zi ce trece mai egocentrică, mai indiferentă, mai obsedată de a reuşi cu orice preţ.

Tot ce poţi să faci este să îţi vezi mai departe de drumul tău senin, colorat, cu inima deschisă, fără să te rătăceşti în vâltoarea ce ameninţă să te cuprindă la fiecare pas. Iar dacă în calea ta vei reuşi să tragi după tine şi alte suflete, cu atât mai bine...

8 comments:

  1. dar poţi să ai şi surprize plăcute! mai există şi oameni care să fie atenţi la ceea ce realizează pe drumul lor, oameni care să fie atenţi în acelaşi timp şi la cei din jurul lor...

    ReplyDelete