Wednesday, March 8, 2017

8 martie - Ziua Internaţională a Femeii

Cel mai mult de 8 martie îmi place forfota cu flori. Cum umblă buchete întregi de flori pe străzi să facă inimi de femei să zâmbească.

Şi-mi mai place că tot etajul a arătat astăzi ca o florărie. Parfumul zambilelor şi al narciselor a fost vedeta zilei. Chiar dacă la final am plecat acasă cu o durere de cap de la atâta parfum. 😁 Dar mi-a trecut şi florile au rămas, iar magia zilei a rămas şi ea colorată, puternic înmiresmată, primăvăratică şi plină de lumină.

8 martie este ziua tuturor femeilor din viaţa noastră: mămici, surori, bunici, năşici, mătuşici etc. 

Este ziua feminităţii, a gingăşiei, a prospeţimii, a afecţiunii materne şi a iubirii necondiţionate. 

Este ziua în care oricât de înnorat sau frig ar fi, zâmbetele calde ale doamnelor şi domnişoarelor pot schimba vremea într-o secundă.

Este ziua în care curcubeie de flori umplu braţele şi sufletele femeilor, făcând soarele să răsară şi grădinile să înflorească.

Este ziua în care copiii sar cu bucurie la pieptul mamelor, le dăruiesc flori şi felicitări făcute cu mânuţele lor hărnicuţe.

Este ziua în care vă urez La Mulţi Ani, dragi prietene, oriunde aţi fi!  Vă doresc o primăvară minunată, plină de culori şi mult soare! Şi, mai ales, să primiţi multe flori care să vă veselească ziua, căci conceptul de "prea multe flori" nu există. 😊😊🌸🌷🌹🌺🌻🌼


3 comments:

  1. La mulți ani, Izabela!
    N-am primit astăzi flori, dar în schimb am primit ciocolată. :))

    ReplyDelete
  2. La multi ani si o primavara senina!

    ReplyDelete
  3. O Duminica de Florii minunata, alaturi de cei dragi!

    ReplyDelete

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...