Monday, May 14, 2018

Să crezi în tine


Oamenii îți vor spune că nu poți să devii ceea ce îți dorești de o viață, poate.
Îți vor spune că e greu, că e prea complicat, că orice ai face nu o să reușești. Aceștia sunt cei care nu au îndrăznit să facă ceea ce și-au dorit pentru că le-a fost teamă. De eșec, de irosirea resurselor, de gura lumii.

Îți vor spune că e mai bine să alegi altceva, mai bun, mai frumos și, în special, mai sigur. Aceștia sunt cei care s-au blocat în zona de confort și trăiesc încă viața banală în care s-au complăcut, pentru că, zic ei, e mai bine să nu riști, că poate pierzi tot. Dar nu s-au gândit niciodată cât de mult poți câștiga muncind pentru ceea ce-ți dorești. 

Îți vor aduce tot felul de motive să nu pornești la drum, în necunoscut, să nu faci un pas mai sus decât ei, să nu te descoperi pe tine însuți în cea mai bună versiune a ta. Poate de ciudă că ei nici măcar n-au încercat și poate chiar au dat cu piciorul șanselor atunci când li s-au așternut în cale.

Vor fi mulți care nu vor crede în tine, nu te vor susține, nu vor dori nici măcar să reușești, dar tot ce contează este ca tu să crezi că poți, să pornești la drum și să nu privești niciodată înapoi.


4 comments:

  1. Astfel de oameni intalnim mereu, din pacate! :(
    Dar de facut trebuie sa facem ce ne creste, pentru a ne implini menirea. Altfel ne irosim pur si simplu. Si e pacat!
    La buna reauzire Izabela! Sper ca ti-e bine si frumos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt oameni și oameni. Așa e în viață...
      Toate sunt bune și frumoase, Slavă Domnului!
      O duminică frumoasă! :)

      Delete

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...