Saturday, May 28, 2016

Dimineți cu iz de vacanță (1)

Sâmbătă dimineața. 
Sunt trează de aproape o oră. El încă doarme și nu știe că va savura clătitele lui preferate la micul dejun: cu cremă de ciocolată și banane. Vom sorbi apoi împreună câte un cappuccino aromat și cremos și vom lua Bucureștiul la picior, așa cum obișnuim să facem de ani de zile, ținându-ne de mână și descoperind mereu câte ceva nou... numai bun de fotografiat. :) 
Am deschis larg fereastra de la bucătărie, să mă pot bucura de cerul albastru și fără nori, de verdele teilor ce se pregătesc să ne umple sufletele de parfum ceresc. 
Un vecin fumează foarte aproape. Nu îl văd, dar simt fumul de țigară ce probabil îi invadează plămânii, alături de o cafea proaspăt măcinată și preparată. 
Păsările ciripesc și vreau să cred că vor să mă invite afară, să profit alături de ele de soare, de căldura ce se tot lasă așteptată de câteva săptămâni bune, de flori și parcuri, singurele mici plăceri care îmi domolesc sufletul agitat într-un oraș atât de zgomotos. 
Se anunță o zi superbă! :)

6 comments:

  1. Ah, nu mai am cuvinte, cât de frumos sună totul! :)

    ReplyDelete
  2. cât de frumos ai scris despre o dimineaţă începută atât de plăcut !!!
    cu drag, îţi doresc să ai parte numai de asemenea zile !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc mult pentru apreciere! :) Un weeknd plăcut şi luminos îţi doresc!

      Delete

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...