Tuesday, October 8, 2019

Bilanț septembrie



A trecut septembrie și a început cea mai colorată lună de toamnă.
A început perioada în care virușii își fac de cap, apar viroze, răceli, gripe și tot felul de nebunii din astea care te fac să zaci.

Chiar de azi bifez o răceală de vis, care mă face să lucrez de acasă (iuhuu!) și să cam zac cu laptopul în brațe, lucrând. Avantajul este că nu sunt nevoită se mai ies prin frig și vânt, iar așa îmi revin mai repede. Sper.

Este începutul perioadei în care corporatiștii ies mai rar în pauzele de țigară și fumează mai puțin. Deci toamna friguroasă face bine la sănătate.

Este perioada în care ea își încălzește mâna într-a lui, buzunarul lui, iar noaptea dorm îmbrățișați, încălzindu-șoi trupurile și sufletele. Deci toamna friguroasă face bine și la relații.

Este începutul perioadei în care îți vine să arunci telefonul când sună alarma de dimineață și să te culcușești mai adânc în așternuturile calde și confortabile.

Citesc intențiile pentru septembrie, înșirate aici, și pot să spun că le-am bifat doar partial.

Mi-am cumpărat câteva haine noi. 
Am făcut câteva fotografii, dar cu telefonul.
Am citit ceva mai mult decât de obicei, însă nu am terminat niciuna dintre cărțile începute.
În schimb am mai început încă una: "Împreună" de Anna Gavalda. Este un roman care m-a prins cum nu mi s-a mai întâmplat de multă vreme. Am citit cam 150 de pagini în vreo 3 zile și e din ce în ce mai captivant. 

Am încredre că voi bifa în totalitate intențiile pe luna octombrie, despre acre voi scrie într-una dintre zilele următoare.

Până atunci, vă doresc zile frumoase cu mult soare și căldură! 




6 comments:

  1. Sa te faci bine repede! :)
    In orice perioada, mie-mi vine sa dau ceasul de perete (un fel de a spune!) :)) cand suna dimineata.
    Multumesc! Zile frumoase si calde iti doresc sa ai si tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos!
      Daaa, cum zicea cineva: diminetile ar fi frumoase daca nu ar incepe asa devreme :))))

      Delete
  2. Noi nu avem virusi si alti spirocheti ... :)) De 10 ani nu am mai racit ... dar stii de ce? In fiecare an primesc vaccinul anit gripa si ajuta! Si tot de atunci m-am lasat si de fumat ... YES! :)
    Multa sanatate si ai grija sa nu pasezi virusii si lui David! :)
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Felicitari pentru reusita cu fumatul! Tot mai multi oameni fumeaza si prea putini renunta.
      Hmmm, ma gandesc serios la vaccin de anul asta. Am facut de toate saptamana asta sa-mi treaca super rapid ca sa nu vin la David cu virusi si am reusit :D

      Weekend frumos!

      Delete

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...