Saturday, November 2, 2013

Printre nori






E greu să fii mai tot timpul cu capul în nori. Ai zice că cei care îşi petrec foarte mult timp printre vălătuci pufoşi, trăiesc în pace şi linişte, neîntrerupţi de realitate. Dar nu este deloc aşa. Să vă spun şi de ce.
Cu ce să încep? Ar fi multe întâmplări amuzante, mai degrabă coincidenţe, dar cum au intrat în rutina zilnică de câţiva ani, îmi amintesc doar câteva.
Ca de exemplu, cine a uitat să pună detergent de rufe în maşina de spălat acum câteva zile? Bineînţeles că subsemnata.
Şi sare în loc de zahăr în desertul cu gutui? Sau cine a pus cartofi la fiert şi apoi s-a dus liniştită să-şi facă siesta de sâmbătă dup-amiaza, iar când s-a trezit, nu a putut decât să facă haz de necaz şi să arunce cratiţa cu totul (scrum, nu altceva)?
Iar când vine vorba de desfăcut pungi, atunci să te ţii!
Bilanţ oficial:
-          pungă mare cu pufarine: un sfert s-au dus pe jos (măcar nu s-au irosit de tot datorită câinilor din preajmă).
-          pungă cu două gogoşi: una a sărit pe jos speriată, imediat ce a întâlnit lumina zilei
-          pungă cu mini-croissante, 5 la număr. Toate s-au împrăştiat în cel mai nepoetic mod posibil în compartimentul de metrou, sub privirile nedumerite ale celor câţiva spectatori fără voie
-          pungă cu patru ouă, la supermarket. Din întâmplare, nu au ajuns pe banda pentru produse, ci evident, pe lângă, aterizând pe jos sub formă de omletă necomestibilă. Cum s-a întâmplat asta? Mister total!

E. se gândea ce bine ar fi fost să fi avut toate momentele astea minunate înregistrate, ce mai compilaţie de “fail” ar fi ieşit!
               Tot E. este cel care ar trebui să-mi mulţumească pentru divertismentul pe care i-l ofer zilnic în mod gratuit, în schimb cred că îşi va toci fruntea de la sutele de palme pe care şi le oferă de fiecare dată, tot în mod gratuit. Hihi :))
                Ar mai fi multe de povestit, dar este de înţeles că aici sus, printre nori, aerul este mai rarefiat şi clar memoria mea este atât de afectată încât nu se sincronizează niciodată cu dorinţa mea de a povesti ceva, indiferent când, unde şi cui.
                Dar un lucru vă spun sigur: de aici, de la înălţime, lumea se vede altfel. Cred că asta explică multe, nu?


Probă sponsorizată de Reeija, producătorul unui brand nou, românesc, de genţi şi poşete de damă.
Articol scris pentru SuperBlog 2013

No comments:

Post a Comment

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...